Tandhygienist i Malmö

april 16, 2016

Varför välja en tandhygienist?

Regelbunden vård av en tandhygienist är nyckeln till långsiktig munhälsa. Vi fokuserar på förebyggande tandvård för att undvika framtida problem och säkerställa ett hälsosamt leende. Tandhygienistens förebyggande roll är av yttersta vikt för att undvika kostsamma tandproblem i framtiden.

Dessutom ger de råd om rätt munvård och produkter, vilket hjälper till att bibehålla en god oral hälsa på lång sikt. Satsa på din hälsa genom att boka tid hos en erfaren tandhygienist idag – det lönar sig både ekonomiskt och hälsomässigt i längden!

Tandhygienisten kan också göra en bedömning om ev behov av behandling för karies eller tandlossning. Vidare informerar tandhygienisten om hur du förebygger tandsjukdomar och ger råd om munhygien och kost. Se det som en investering på sikt. De pengar du lägger ner på tandhygienisten idag sparar du med råge in genom att slippa framtida tandläkarräkningar.

Våra tandhygienisttjänster

Från borttagning av tandsten till professionell tandblekning, våra tjänster är utformade för att hålla ditt leende både vackert och friskt. Upptäck vårt breda utbud av tandhygienisttjänster i Malmö.

Varje besök börjar med en grundlig munhälsobedömning. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och behov, för att erbjuda den bästa möjliga personliga vårdplanen.

Spara pengar och tid med en tandhygienist – Boka idag!

En regelbunden tandhygienistbehandling är grundläggande för att förebygga tandsjukdomar och bibehålla din munhälsa. Tandhygienisten kan hjälpa dig att avlägsna tandsten, beläggningar och plack som annars kan leda till tandlossning och karies. Genom att boka in en tandhygienistbehandling regelbundet kan du undvika kostsamma tandläkarbesök och samtidigt hålla din oral hälsa i toppskick.

Behandling av karies och tandlossning för bättre munhälsa

När det gäller behandling av karies och tandlossning är tandhygienisten en viktig resurs för personer som vill ta hand om sin munhälsa.

  • Fyllningar och rotfyllningar vid kariesangrepp

Genom att undersöka tänderna regelbundet kan tandhygienisten upptäcka tidiga tecken på kariesangrepp. Om ett kariesangrepp har uppstått, kan de utföra fyllningar eller rotfyllningar för att hindra ytterligare försämring.

  • Djuprengöring vid tidigt stadium av tandlossning

Tandhygienister kan också hjälpa till med behandling av tidigt stadium av tandlossning genom djupgående rengöringar och andra tekniker.

  • Hänvisning till specialisttandläkare vid allvarligare fall

Om ditt fall kräver mer specialiserad vård så kommer din tandhygienist att hänvisa dig till en specialisttandläkare. Detta är vanligtvis endast nödvändigt i allvarliga situationer där din tands hälsa hotas. Boka tid hos din tandhygienist i Malmö!