Om kliniken

april 16, 2016

Bellevue tandklinik personal

Komplett tandvård i Malmö – från förebyggande vård till akut behandling hos Bellevue Tandklinik

Välkommen till Bellevue Tandklinik, din pålitliga tandläkare i Malmö. Med en kombination av erfarenhet, expertis och modern teknologi, strävar vi efter att erbjuda den bästa tandvården i regionen.

Vårt team av professionell tandläkare och tandhygienist i Malmö är dedikerade till att ge dig en personlig och bekväm upplevelse. Vi erbjuder en rad tjänster, från förebyggande vård och kosmetisk tandvård till mer komplexa behandlingar som tandimplantat och tandreglering.

För de oväntade ögonblicken när du behöver en tandläkare akut i Malmö, är Bellevue Tandklinik här för dig. Vi förstår att tandproblem kan uppstå när som helst, och vi erbjuder akuttid med tandläkare i Malmö för att snabbt och effektivt hantera dina akuta behov.

Vår klinik är utrustad med den senaste teknologin, och vi använder de mest avancerade metoderna för att säkerställa att du får den vård du förtjänar. Vår tandhygienist i Malmö arbetar nära med våra tandläkare för att erbjuda en helhetslösning för din munhälsa.

På Bellevue Tandklinik är din komfort och tillfredsställelse vår högsta prioritet. Oavsett om du behöver en rutinmässig kontroll, en akuttid med tandläkare i Malmö, eller något däremellan, är vi här för att hjälpa dig. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att bota tandläkar­skräck!

Kontakta oss idag för att boka en tid med en erfaren tandläkare i Malmö, och upptäck skillnaden med Bellevue Tandklinik.

Praktiken är ansluten till Försäkringskassan.

ragnar2

Bellevue Tandklinik ägs och drivs av leg tandläkare Ragnar Johnsson som har varit tandläkare sedan 1985.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *